We can't find products matching the selection.
Hangmatten

Weerbestendige hangmatten

Weerbestendige hangmatten zijn gemaakt van een mix van katoen en polyester. Hierdoor is de hangmat sterker en blijft de kleur langer goed. Polyester is namelijk 'kleurvaster' dan katoen.

Door de unieke weeftechniek is een weerbestendige hangmat echter wel net zo lekker zacht als een katoenen hangmat. Een weerbestendige hangmat is ook sneller droog dan een 100% katoenen hangmat. €10 korting op elk Tysco artikel!

Weerbestendige hangmatten

Een hangmat die weerbestendig is, is een hangmat die buiten kan blijven hangen in de zomer. Weerbestendige hangmatten zijn eenvoudig in gebruik. U kunt ze lekker laten hangen en hoeft ze in de zomer niet altijd op te ruimen.

Een hangmat voor buiten is ideaal om lekker te ontspannen. Bestel nu uw weerbestendige hangmat, zodat u direct kunt gaan genieten. Een weerbestendige hangmat is niet gemaakt van katoen, maar van synthetisch materiaal. Daarom kunnen ze ook buiten blijven hangen.

Ons advies: Berg de weerbestendige hangmat in de winter wel op

Uiteraard blijft het verstandig om uw hangmat niet buiten te laten hangen als het regent. Ondanks dat een hangmat weerbestendig is, zal deze toch onnodig slijten en vies worden als deze buiten blijft hangen.

In de winter moet u wel weerbestendige hangmatten binnen leggen. Kou en vorst zijn niet goed voor een hangmat, of ze nu weerbestendig zijn of niet. In de winter de weerbestendige hangmat dus niet buiten laten liggen.